بررسی و نقد متون پایان نامه های دانشگاهی

بررسی و نقد متون پایان نامه های رشته های مختلف دانشگاهی

بررسی و نقد متون پایان نامه های دانشگاهی

بررسی و نقد متون پایان نامه های رشته های مختلف دانشگاهی

دانلود پایان نامه های رشته های مختلف دانشگاهی

آخرین مطالب

۱۱۰ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 بررسی رابطه بین میزان کارآفرینی هیئت مدیره های شرکت های تعاونی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

 

  • نوآوری[1]

شومپیتر از اولین کسانی بود که بر نقش نوآوری در فرایند کارآفرینی تأکید کرد. از نظر او نوآوری قلب کارآفرینی است.

نوآوری منعکس کننده تمایل شرکت به درگیری و حمایت از ایده های جدید، فرایند های خلاق و تازه است که ممکن است منجر به تولید محصولات/خدمات جدید یا فرایند های تکنولوژیکی می شود.

هنگ[2] بیان می کند: “نوآوری نشانگر تمایل زیاد شرکت به دور شدن از تکنولوژی ها یا رویه های موجود است.” روش های متعددی برای طبقه بندی نوآوری وجود دارد، اما بیشترین تمایز بین نوآوری بازار- محصول و نوآوری تکنولوژیکی است، که مقدمتاً شامل توسعه، مهندسی، تحقیق فرایند و محصول است. و تأکید روی تخصص فنی و دانش صنعت است. تأکید نوآوری بازار- محصول بر روی تحقیق بازار، طراحی محصول، آگهی و ارتقا است. نوآوری جزء مهمی از گرایش به کارآفرینی است و
شیوه هایی که شرکت ها برای به دست آوردن فرصت های جدید دنبال می کنند را انعکاس می دهد.

نوآوری یکی از اجزای اصلی استراتژی کارآفرینانه است و وظیفه مدیریت و اداره آن کاملاً چالش برانگیز است. ابداعات و ایده های جدید باید پرورش یابند، حتی اگر مزایا و منافع مشخص نیست. به هرحال، در جو تغییرات سریع امروز، تولید به شیوه ای مؤثر، همسانی و نوآوری های چشمگیر می تواند یک راه مؤثر برای به دست آوردن مزیت رقابتی باشد.

نوآوری می تواند منبع پیشرفت و رشد بالای شرکت باشد. مشکل اصلی برای شرکت هایی که در نوآوری سرمایه گذاری می کنند، هزینه تحقیق و توسعه (R&D) برای شناسایی محصولات یا فرایندهای جدید است که اگر تلاش ها به نتیجه نرسد، موجب هدر شدن منابع می شود.

خطر دیگر مرتبط با جو رقابتی است. در شرکتی که یک قابلیت جدید نوآوری می شود یا یک پیشرفت تکنولوژیکی به شکل موفقیت آمیز به کار می رود؛ شرکت های دیگر ممکن است نوآوری مشابهی را توسعه دهند یا برای سودآوری بیشتر استفاده دیگری از آن را پیدا کنند.

نهایتا تحقیق و توسعه (R&D) و دیگر تلاش های نوآورانه اغلب در طی اولین کسادی اقتصادی کاهش می یابد. بنابراین در عین حال که نوآوری ابزار مهمی برای سرمایه گذاری شرکت است، دربرگیرنده ریسک های عمده نیز هست زیرا سرمایه گذاری در نوآوری ممکن است نتیجه مورد انتظار را در پی نداشته باشد.نوآوری های در حال توسعه و اتخاذ نوآوری های جدید برای مدیران استراتژیک و شرکت های کارآفرین مزیت رقابتی ایجاد می کند و منبع مهمی برای رشد شرکت محسوب می شود. (دس و لامپکین،2005).

ریچارد، بارنت، دایر و چادویک معتقدند که گروه های مدیریت همگن و متجانس در
شرکت هایی که گرایش به نوآوری دارند، عملکرد بهتری خواهند داشت.اعضای گروههای مدیریتی همگن ادراکات مشترک و ارتباطات با کیفیت بالا را برای پاسخ به تقاضای سازمانشان به نوآوری و خلاقیت نشان می دهند (ریچارد و همکاران[3]،2004).

از نظر وست و فار کسی نوآور است که ذهنیت مثبت نسبت به ایده های نو در رابطه با محصولات، خدمات، اداره یا فرآیندهای تکنولوژیکی دارد.ایده های جدید لزوماً

[1]– innovativeness

[2]– Hang

[3]– Richard  et.al

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

اهداف پژوهش

هدف اصلی:

تعیین رابطه کارآفرینی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

اهداف فرعی:

1- تعیین رابطه توفیق طلبی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

2- تعیین رابطه کانون کنترل درونی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

3- تعیین رابطه خطرپذیری بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

4- تعیین رابطه تحمل ابهام بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

5- تعیین رابطه سلاست فکری بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

6- تعیین رابطه رویاپردازی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

7- تعیین رابطه عمل گرایی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

8- تعیین رابطه چالش طلبی بر سودآوری شرکت تعاونیهای فعال شهر اصفهان.

 

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

5 تاریخچه اصطلاح بهره‌وری

به نظر می‌رسد اصطلاح بهره‌وری، برای اولین بار در نوشته و عقاید دانشمندان اقتصادی مکتب مرکانتیلیسم (سوداگرای) مطرح شده باشد، اما در اینکه این واژه چگونه وارد ادبیات اقتصادی شده است دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد، که در این میان اظهار نظر «ژان فوراسیته»[1] از اهمیت خاصی برخوردا راست. او می‌نویسد ظاهرا در آثار قدما، اولین بار در کتابی از «آگری کولا»[2] به نام «متالیکا»[3] مطرح شده است. اما در قرن هیجدهم فیزیوکراتهایی مانند «فرانسواکنه»[4] به این واژه مفهوم «قدرت تولید کردن» را اطلاق کردند و این معنا در لغت نامه‌های «لیتره»[5] به سال 1883 م و در «لاروس»[6] به سال 1946م تکرار شده است  (فوراسیته، 1356، ص8).

از قدما می‌توان از «آدام اسمیت» [7] (تحلیل‌گر روابط بین انسان و تقسیم کار) و «کارل مارکس»[8] (ارائه‌کننده نظریه ارزش نیروی کار) نام برد که هر دو در ارائه مفهوم مناسب از بهره‌وری در جهان معاصر نقش بسزائی داشته‌اند. از اوایل قرن بیستم اقتصاددانان به این واژه مفهوم کاملاً مشخص زیر را دادند: (تفضلی، 1372، ص18)

رابطه قابل سنجش بین تولید و عوامل آن

در این میان در سال 1911 م آلبرت آفتالیون[9] در مقاله‌ای در مجله «اقتصاد سیاسی» بهره‌وری را به مفهوم امروزی آن بکار برده است بنابر عقیده وی بهره‌وری را می‌توان به عنوان رابطه بین حجم تولیدی که در مدت معینی به دست آمده و حجم کامل عواملی که در جریان تولید به مصرف رسیده‌اند تعریف نمود (نجاتی، 1372، ص25). سومانت[10] در کتاب «مدیریت و مهندسی بهره‌وری» سیر تاریخی مطرح شدن واژه مذکور را مطرح می‌سازد و اظهار می‌دارد که فرانسواکنه در سال 1776 برای اولین بار لغت بهره‌وری را  مطرح ساخته است (خاکی، 1386، ص 21).

[1]– Jean Fouraste

[2]– Agricola

[3]– De re Metallica

[4]– Quesnary

[5]– Letittre

[6]– Larousse

[7]– Adam Smith

[8]– Karl Marx

[9]– Albert Aftalion

[10]– Sumanth

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

8 سؤال تحقیق

سوال اصلی این تحقیق عبارت است از :” عوامل تاثیرگذار بر بهره وری کارشناسان فنی دهیاریها کدامند و میزان تاثیر هر کدام چقدر است؟”

10 اهداف تحقیق

1-10-1 هدف اصلی

تحقیق حاضر شناسایی عوامل موثر بر بهره وری کارشناسان فنی دهیاریهای استان گیلان می باشد.

1-10-2 هدف فرعی

اولویت بندی عوامل شناسایی شده و ارائه مدل

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

کاهش ضایعات

یکی از راههای افزایش بهره وری کاهش ضایعات است. ضایعات و افزایش روزافزون آن، یکی از پدیده های تولید انبوه است که کشورهای صنعتی ازجمله اروپاییان در جستجوی یافتن راههایی برای جلوگیری و قطع این جریان هستند. کاهش ضایعات یکی از اصول اساسی زندگی اجتماعی بشری است که از هزاران سال قبل بدون آنکه آگاهی از مفهوم آن داشته باشند به کار می بستند. به عنوان مثال انسان وقتی با کم آبی روبرو می شد از مصرف غیرضروری آن خودداری می کرد، زارعان اگر زمین کمتری برای کشت دارند تلاش بیشتری برای بهره بــــــرداری از تمامی آن به خرج می دهند. و دهها مثال از اینگونه زندگی اجتماعی بشری همه و همه حکایت از ضایعات دارند. موضوع قطع جریان ضایعات و یا کاهش آن و همچنین دورسازی ضایعات اجتناب ناپذیر، به دلیل حجم بالای منابع تولیدی تلف شده و خسارت محیطی بالقوه از اهمیت خاصی برخوردار است. اهمیت کاهش ضایعات در اقتصاد ملی به قدری است که بسیاری از رسانه های کشوری گاه و بی گاه به بیان مطالبی ازضایعات منابع کشوری پرداخته و اهمیت آن را به مردم گوشزد می کنند. با کـــاهش ضایعات و درنتیجه کاهش هزینه ها، سود بیشتری عاید شرکت می شود که بخشی از آن نیز به عنوان بهره وری به کارگران و کارکنــان پرداخته می شود. درنتیجه آنها نیز می توانند با داشتن درآمد بیشتر زندگی بهتری را برای خود وخانواده خود و درنتیجه افراد جامعه فراهم آورند. از این رو، تولید بهتر و با ضایعات کمتر علاوه بر آنکه سطح زندگی کارگران را بهبود می بخشد موجب شکوفایی اقتصاد مملکت نیز می گردد.  اگر این اصل را که برای کاهش ضایعات باید برنامه ای مناسب و کارآمد داشته باشیم، قبول کنیم، تهیه یک برنامه جامع اجرایی برای هماهنگ ساختن اقدامات و تلاشهای همه بخشهـــا و واحدهای سازمان ضرورتی اجتناب ناپذیراست. این برنامه موجب هدایت تلاشهای سازمان درجهت تامین نیازها و ابزارهای کاهش ضایعات می گردد. کاهش ضایعات موجب کاهش تنشهای موجود در سازمان و ایجاد فضایی سرشار از اعتماد و اطمینان در بین کارکنان می گردد که آنها را به همکاری هرچه بیشتر با یکدیگر تشویق می کند. حال که کاهش ضایعات را به عنوان یکی از راههـــای افزایش بهره وری بررسی کردیم، می پردازیم به چگونگی کاهش ضایعات در شرکتها ( احدی نیا،1384 ، صص44-43).

کلیه کارکنان باید ضمن استفاده از تواناییهای شخصی خود، با تشکل در گروههای کاری، نظرات و پیشنهـــادات سازنده ای را در ارتبـــاط با کاهش ضایعات و افزایش بهره وری ارائه کنند. در این رابطـــه می توان به ایجاد و اجرای نظام پیشنهادات و تشکیل گروههای کوچک کاری، نظیر گروههای کنترل کیفــی، گروه کاهش ضایعات، گروه افزایش بهره وری و گروههای حل مشکل که متناسب با شرایط خاص سازمان باشد اشاره کرد. در کارهای گروهی علاوه بر غنای نظریات و عقاید ایجاد شده با تعامل گروهی، احتمال زیادی وجود دارد که تصمیمات گروه به عمل منجر شود. زیرا این اعضای گروه بوده اند که راهبردهــــای موردنظر را ایجاد و تصویب کرده اند. هرچه گروهها موثرتر و تعدادشان بیشتـــــر باشد، کار با کارآیی بیشتری انجام می شود، چون افراد بیشتری برای سرنوشت خود مسئولیت تقبل کرده اند. در کارگروهی سازمان در مواجهه با چالش در رقابت، از تعدد عقاید و نظریات بهره می برد و تک تک اعضای گروه نصیب بیشتری از آن می برند. اینکه عقاید و نظریات افراد را دیگر اعضای گروه می شنوند و مــی پذیرند، اعتماد به نفس آنان را تقویت می کند. مهمتر از همه، فرد از تنهایی خود خارج می شود. یکی دیگر از راههای کاهش ضایعات

 

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

8 سؤال تحقیق

سوال اصلی این تحقیق عبارت است از :” عوامل تاثیرگذار بر بهره وری کارشناسان فنی دهیاریها کدامند و میزان تاثیر هر کدام چقدر است؟”

10 اهداف تحقیق

1-10-1 هدف اصلی

تحقیق حاضر شناسایی عوامل موثر بر بهره وری کارشناسان فنی دهیاریهای استان گیلان می باشد.

1-10-2 هدف فرعی

اولویت بندی عوامل شناسایی شده و ارائه مدل

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰
 

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 بررسی روش حادثه سنجی با تمرکز بر اعلام اخبار مربوط به DPS و EPS

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

بازارهای مالی از دیدگاه انتشار اوراق بهادار به بازار اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند:

بازار اولیه (بازار دسته اول): شرکتها، موسسات و بنگاههای اقتصادی برای تامین مالی مورد نیاز خود به مبالغ هنگفتی نیاز دارند که اغلب این منابع را در قبال واگذاری اوراق بهادار خود، به دست می‌آورند. واگذاری اوراق بهادار و تامین اعتبار برای اولین بار در بازار دست اول انجام می‌شود به عبارت دیگر در بازار دست اول اوراق بهادار برای نخستین بار منتشر می‌شوند. بر این اساس فروشنده اوراق بهادار همان ناشر اوراق بهادار است.

بازار ثانویه (بازار دست دوم): پس از عرضه اوراق بهادار در بازار اولیه و به منظور آنکه این اوراق بتوانند مورد داد و ستد قرار گیرند، به بازار دیگری نیاز است که به آن بازار ثانویه اوراق بهادار گفته می‌شود در این بازار اوراق قابلیت داد و ستد پیدا می‌کنند، وجود بازار دست دوم، صرفاً به این دلیل است که قابلیت نقد‌شوندگی اوراق بهادار منتشر شده در بازار دست اول را افزایش دهد ضمن اینکه شرایطی را فراهم می‌آورد که قرض دهندگان و قرض گیرندگان در صورت لزوم به آسانی بتوانند تصمیمات سرمایه‌گذاری خود را تغییر داده‌، به فروش اوراق بهادار خریداری شده یا خرید اوراق بهادار دیگر اقدام نمایند.

داد و ستد در بازار دست دوم به دفعات نامحدود انجام می‌شود و بنابراین با جابجا شدن سهام معامله شده قدرت نقد‌شوندگی زیادی ایجاد می‌گردد.

 

 

 

 

2-3) ادبیات تئوریک:

2-3-1) تئوری بازار:

بازار کارا به بازاری اطلاق می­شود که در آن قیمت اوراق بهادار انعکاس کاملی از اطلاعات در دسترس باشد. در این بازار اطلاعات موجود بلافاصله بر قیمت اوراق بهادار تاثیر می­گذارد. مفهوم بازار کار بر این فرض استوار است که سرمایه­گذاران در تصمیمات خرید و فروش خود، تمامی اطلاعات مربوط را در قیمت سهام لحاظ خواهند کرد. بنابراین، قیمت فعلی سهام شامل تمامی اطلاعات شناخته شده اعم از اطلاعات گذشته و اطلاعات فعلی است. اطلاعات فعلی می تواند شامل اطلاعاتی باشد که اعلام شده ولی هنوز اعمال نشده است. به علاوه، اطلاعاتی که از نظر منطقی استنباط شده نیز در قیمت­ها منعکس می­شود. (رضا راعی ،  1383 ،  مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته )

مفهوم بازار کارا، یک ادعا یا توقع نیست،‌ بلکه تغییرات کاملی است که در اثر انتشار اطلاعات جدید در قیمت سهام صورت می­گیرد. طبق فرضیه بازار کارا، تغییرات قیمت، ناشی از اطلاعات موجود است.

فاما مقوله کارایی بازار سرمایه را چنین تعریف می­کند: ((کارایی بازار سرمایه در صورتی تحقق می­یابد که مشارکت کنندگان در بازار، برای فرایند تعین قیمت­ها در طول زمان، از اطلاعات موجود به نحو احسن استفاده کنند)).

برخی از صاحب نظران مانند چیمز لوری و ماری همیلتون معتقدند که همواره جهت ایجاد یک بازار کارا می­بایست تعداد زیادی از سرمایه­گذاران مفهوم کارایی بازار را قبول نداشته و خود به دنبال جمع­آوری اطلاعات مربوط به

 

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

 

  • اهداف تحقیق:

بررسی رابطه حجم معاملات، تغییر قیمت و بازده سهام از موضوعاتی است که از سال 1959 میلادی تاکنون مورد توجه محققان مالی و اقتصادی قرار داشته است. بورس اوراق بهادار تهران و بازار سرمایه در ایران بازار جوانی است، اما گاهی دیده شده که بسیاری از معامله‌گران جزء در بازار سرمایه از حرکات حجم معاملات و یا تغییرات قیمت برای تصمیمات آنی و کوتاه مدت خود چشم‌پوشی نمی‌کنند و تغییرات قیمت و حجم معاملات را ناشی از اخبار و اطلاعاتی می‌دانند که ممکن است به گوش آنها نرسیده باشد.

هدف اصلی در این تحقیق بررسی رابطه حجم معاملات با قیمت و بازده سهام می‌باشد. در واقع در این تحقیق محتوای اطلاعاتی حجم معاملات در یک دوره 7 ساله از ابتدای سال 1384 تا انتهای سال 1390 مورد بررسی قرار داده تا از طریق بالاترین حجم معاملات غیر طبیعی به بازده غیرطبیعی سهام دست پیدا نمود در نتیجه راهکاری برای سرمایه‌گذاران ارائه کرد.

 

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 ارزیابی کارایی کانال های توزیع با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

چکیده:

یکی از دغدغه‌های اصلی سازمان ها انتخاب کانال توزع مناسب با کارایی بالا می باشد که در این دوره به علت تنوع در کانال های توزیع یکی از مشکلات اساسی اکثر کارخانه ها می باشد.

بر اساس پیشرفت روز افزون تکنولوژی و ایجاد رقبای جدید برای سی دی مانند هارد،فلش و…

بازار این محصول به صورت رکودی بودی و در نهایت دغدغه برای انتخاب کانال توزیع کارامد در این صنف بیشتر احساس میشود.

در همین راستا فرصتی حاصل شد تا از طریق روش تحلیل پوششی داده ها با ارزیابی ورودی و خروجی های شرکت کرانه تجارت بین الملل به سنجش کارایی کانال های توزیع این شرکت بپردازیم و کاراترین کانال ها را شناسایی کنیم.

در پایان تحقیق با توجه به نتایج بدست آمده پیشنهاداتی در جهت بهبود موارد فوق ارائه گردید.

 

واژگان کلیدی: تحلیل پوششی داده ها (DEA)، مدل های تصمیم گیری چندمعیاره، کارایی، کانال های توزیع

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

 

اهداف اساسی تحقیق

برای بسیاری از شرکت‌ها، سیستم توزیع یک تصمیم اساسی برای ایجاد یک کسب و کار موفق است. سیستم توزیع برای عملکرد کارآمد و سودآوری شرکت فوق‌العاده مهم است. حال با توجه به وجود انواع کانال‌های توزیع سعی در بررسی و ارزیابی کارایی آن‌ها و انتخاب کانال توزیع کارا در شرکت کرانه تجارت بین‌الملل جهت افزایش میزان فروش و سهم بازار نمودیم. برای این منظور شاخصه‌ای مهم جهت ارزیابی کارایی کانال‌های توزیع انتخاب سپس جهت مقایسه آن‌ها از روش تحلیل پوششی داده‌ها ( DEA ) استفاده خواهد شد.

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 ارزیابی کارایی کانال های توزیع با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

سیستم‌های بازاریابی عمودی[1]

این سیستم‌ها برای رقابت با کانال‌های بازاریابی سُنتی به‌وجود آمده‌ است. یک کانال توزیع سنتی از یک یا چند تولیدکننده، عمده‌فروش و خرده‌فروش مستقل تشکیل شده است. هر یک از اعضای کانال توزیع سنتی، به‌طور جداگانه در پی به حداکثر رساندن منافع خود است، حتی اگر چنین هدفی برای کل کانال توزیع زیان‌آور باشد. در این سیستم، هیچ‌یک از اعضا آنچنان تأثیری بر دیگر اعضا نداشته و برای تعیین حدود وظایف اعضا و سر و سامان دادن به اختلافات موجود، مرجعی رسمی وجود ندارد. اما، سیستم بازاریابی عمومی از تولیدکنندگان، عمده‌فروشان و خرده‌فروشانی تشکیل شده است که به‌صورت یک سیستم یکپارچه عمل می‌کنند. یا یکی از اعضای کانال مالک بقیه نیز هست، یعنی با دیگر اعضای کانال قرارداد دارد یا دارای آنچنان قدرتی است که می‌تواند همکاری سایرین را جلب کند. سیستم بازاریابی عمودی می‌تواند تحت سلطه هر یک از تولیدکنندگان، عمده‌فروشان یا خرده‌فروشان قرار گیرد. سیستم‌های بازاریابی عمودی ایجاد شدند تا بتوانند رفتار کانال را کنترل کنند و اختلافات و تضادها را برطرف نمایند. صرفه‌جویی‌های آنها ناشی از مقیاس عملیات، افزایش قدرت چانه‌زنی و حذف خدمات مضاعف از مزایای سیستم بازاریابی عمودی است. سیستم‌های بازاریابی عمودی در بازاریابی کالاهای مصرفی، کاربرد فراوانی داشته است. (ولبا و جانسن، 2010 : 328)

[1] Vertical marketing systems

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

 

اهداف اساسی تحقیق

برای بسیاری از شرکت‌ها، سیستم توزیع یک تصمیم اساسی برای ایجاد یک کسب و کار موفق است. سیستم توزیع برای عملکرد کارآمد و سودآوری شرکت فوق‌العاده مهم است. حال با توجه به وجود انواع کانال‌های توزیع سعی در بررسی و ارزیابی کارایی آن‌ها و انتخاب کانال توزیع کارا در شرکت کرانه تجارت بین‌الملل جهت افزایش میزان فروش و سهم بازار نمودیم. برای این منظور شاخصه‌ای مهم جهت ارزیابی کارایی کانال‌های توزیع انتخاب سپس جهت مقایسه آن‌ها از روش تحلیل پوششی داده‌ها ( DEA ) استفاده خواهد شد.

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

 دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 ارزیابی کارایی کانال های توزیع با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

 

مدل‌های تحلیل پوششی داده‌ها

در روش DEA برای هر یک از واحدهای غیرکارا، یک واحد کارا یا ترکیبی از دو یا چند واحد کارا به عنوان مرجع و الگو معرفی می‌گردند. از آنجائیکه این واحد مرکب (ترکیب دو یا چند واحد کارا) ضرورتاً در صنعت وجود نخواهد داشت، به عنوان یک واحد مجازی کارا شناخته می‌شود. یکی از مزایای  DEA یافتن بهترین واحد مجازی کارا برای هر واحد واقعی (چه کارا و چه غیر کارا) می‌باشد. چنانچه واحدی کارا باشد، مجموعه مرجع آن واحد مجازی کارا خود این واحد خواهد بود. سهم هر یک از واحدهای کارا در تشکیل واحد مجازی کارا برای یک واحد غیرکارا بستگی به وزن (λ1 , λ2 ,… λn) λ دارد که توسط روش DEA برای هر یک از بنگاههای کارا محاسبه و ارائه می‌شود. (شعبانی و همکاران، 1389)

تکنیک DEA دارای چهار مدل اصلی می‌باشد:

1- مدل بازگشت به مقیاس (CRS):  این مدل که اولین روش DEA است، توسط چارنز، کوپر و رودز در سال 1978 ارائه شد. این مدل را برخی اوقات با حروف CCR می‌شناسند که برگرفته از نام این سه پژوهشگر است. در این مدل با تغییر یک واحد در ورودیها، خروجیها نیز با نسبت ثابت (کاهشی یا افزایشی) تغییر می‌کنند. در واقع شیب تابع تولید در این مدل ثابت است.

2- مدل بازگشت به مقیاس متغیر(VRS) :  این مدل توسط بانکر، چارنز و کوپر در سال 1984 ارائه شد و اغلب با حروف  BCCشناخته می‌شود. این مدل در مواقعی استفاده می‌شود که مقیاس گذاری یکسان بالاتر و پائینتر از حداکثر مقداری که برای هر یک از ورودیها و خروجیها مشاهده شده است، امکانپذیر نباشد. در این مدل با تغییر یک واحد در ورودیها، خروجیها با نسبت متفاوتی تغییر می‌کنند. این تغییر میتواند کاهشی یا افزایشی باشد. شیب تابع تولید در این مدل متغییر است.

3- مدل بازگشت به مقیاس افزایشی(IRS) : در این مدل با تغییر یک واحد در ورودیها، خروجیها با نسبت افزایشی تغییر میکنند. شیب تابع تولید در این مدل افزایشی است و بنابراین گاهی کارائی تکنیکی ورودی محور بیشتر از کارائی تکنیکی خروجی محور است و بالعکس.

4- مدل بازگشت به مقیاس کاهشی(DRS) : منظور از بازگشت به مقیاس کاهشی این است که با تغییر یک واحد در ورودیها، خروجیها با نسبت کاهشی تغییر میکنند. شیب تابع تولید در این مدل کاهشی است. (قیصری، 1386)

هر کدام از مدلهای فوق دارای دو جهت مطالعه(خروجی محور – ورودی محور) هستند. مفهوم خروجی محور این است که به چه میزان باید خروجیها را با ثابت نگهداشتن میزان ورودیها افزایش داد تا واحد مورد نظر به مرز کارائی برسد. یعنی بدون نیاز به عوامل تولید بیشتر، می‌توان تولید را به این میزان افزایش داد. مفهوم ورودی محور این است که به چه میزان باید ورودیها را با ثابت نگهداشتن میزان خروجیها، کاهش داد تا واحد مورد نظر به مرز کارائی برسد. (جاکوبس، 2006)

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

 

اهداف اساسی تحقیق

برای بسیاری از شرکت‌ها، سیستم توزیع یک تصمیم اساسی برای ایجاد یک کسب و کار موفق است. سیستم توزیع برای عملکرد کارآمد و سودآوری شرکت فوق‌العاده مهم است. حال با توجه به وجود انواع کانال‌های توزیع سعی در بررسی و ارزیابی کارایی آن‌ها و انتخاب کانال توزیع کارا در شرکت کرانه تجارت بین‌الملل جهت افزایش میزان فروش و سهم بازار نمودیم. برای این منظور شاخصه‌ای مهم جهت ارزیابی کارایی کانال‌های توزیع انتخاب سپس جهت مقایسه آن‌ها از روش تحلیل پوششی داده‌ها ( DEA ) استفاده خواهد شد.

 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 بررسی نقش سرمایه فکری بر بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                 صفحه

چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….1

فصل اول کلیات……………………………………………………………………………………………………………………………………………..2

1 -1 – مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………..3

2-1- بیان مسئله پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………..3

3-1- اهمیت و ضرورت پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………..4

4-1-فرضیات پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5

5 – 1 – مدل مفهومی پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………6

6-1-اهداف تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

7-1-تعاریف اصطلاحات ومتغیرهای تحقیق…………………………………………………………………………………………………….6

فصل دوم ادبیات تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………..  7

1-2- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 8

بخش اول ادبیات مرتبط با بازارگرایی……………………………………………………………………………………………………………… 8

2-2-مروری بربازارگرایی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 8

3-2 دیدگاه تصمیم گیری از نظر شاپیرو- 1998 ………………………………………………………………………………………………10

4-2- دیدگاه هوشمندی بازاراز نظر کوهلی وجاورسکی 1990…………………………………………………………………………. 11

5-2-دیدگاه فرهنگی از نظر نارور واسلیتر 1910……………………………………………………………………………………………… 13

6-2- دیدگاه کانون استراتژیک ازنظر روکرت-1992 ………………………………………………………………………………………. 14

7-2-دیدگاه مشتری گرایی از نظر دشپند وهمکاران 1993 …………………………………………………………………………………15

8-2- رویکرد فرهنگ سازمان لایه از دیدگاه هامبورگ و پفلسر-2000………………………………………………………………….19

9-2- مروری بر مدل های بازارگرایی………………………………………………………………………………………………………………22

10-2- مروری برپیاده سازی بازارگرایی……………………………………………………………………………………………………………25

11-2. رویکرپردازش اطلاعات کوهلی وجاورسکی……………………………………………………………………………………………25

12-2- رویکرد هنجارمبنای لینچتنهال وویلسون…………………………………………………………………………………………………25

13-2- رویکرد تغییرفرهنگی – نارورواسلیتر…………………………………………………………………………………………………….28

14 – 2 – رویکرد دگرگونی فرهنگی کندی،گولزیوآرنولد……………………………………………………………………………………30

15-2- رویکرد دگرگونی فرهنگی گبهاردت،کارپنتروشری………………………………………………………………………………….30

بخش دوم : ادبیات مرتبط با سرمایه فکری…………………………………………………………………………………………………………35

16-2- معرفی سرمایه فکری…………………………………………………………………………………………………………………………..35

17-2- مدل ادوینسومن و مالون……………………………………………………………………………………………………………………….38

18- 2- مدل بروکینگ…………………………………………………………………………………………………………………………………….40

19 -2- مدل روس و همکاران…………………………………………………………………………………………………………………………41

20 -2- مدل استیوارت……………………………………………………………………………………………………………………………………43

21 – 2- مدل سالیوان…………………………………………………………………………………………………………………………………….44

22 – 2 – مدل بونفرر………………………………………………………………………………………………………………………………………45

23 – 2- مدل هانس ولاواندال………………………………………………………………………………………………………………………….46

24-2- مدل لین……………………………………………………………………………………………………………………………………………..47

25-2- شباهت موجود درتعاریف واجزای مدلهای سرمایه فکری………………………………………………………………………….48

27 – 2- سابقه مطالعات انجام شده خارجی……………………………………………………………………………………………………….51

28 – 2- سابقه مطالعات انجام شده داخلی…………………………………………………………………………………………………………52

29-2- مدل مفهومی پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………54

فصل سوم روش شناسی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………55

1-3- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………56

2-3- روش تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………56

3- 3- قلمرو تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………57

4-3- جامعه و نمونه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………..57

5-3- نمونه آماری و روش محاسبه حجم نمونه……………………………………………………………………………………………………..57

6-3- روش نمونه‌گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………….57

7-3- متغیرها و شاخص های تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………57

8-3- روشهای جمع‌آوری اطلاعات……………………………………………………………………………………………………………………57

9-3-روایی وپایایی پرسشنامه ها………………………………………………………………………………………………………………………….59

10-3- روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات…………………………………………………………………………………………………………..61

فصل چهارم تجزیه و تحلیل اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………..62

1-4- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………63

2-4- آمار توصیفی………………………………………………………………………………………………………………………………………….63

1-2-4- سطح تحصیلات………………………………………………………………………………………………………………………………..64

2-2-4-میزان سن…………………………………………………………………………………………………………………………………………..65

 

3-2-4-جنسیت……………………………………………………………………………………………………………………………………………..66

 

4- 2 – 4 – میزان سابقه خدمتی……………………………………………………………………………………………………………………….67

5-2-4- نوع شرکت ها……………………………………………………………………………………………………………………………………68

3 – 4- آمار استنباطی………………………………………………………………………………………………………………………………………71

1-  3- 4- آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن……………………………………………………………………………………………………..71

2-3-4- فرضیه فرعی اول پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………72

3-3-4- فرضیه فرعی دوم پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………..73

4-3-4- فرضیه فرعی سوم پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………..74

5-3-4- آزمون تحلیل واریانس فریدمن…………………………………………………………………………………………………………….75

فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………77

1-5- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………78

2-5- بحث درنتایج توصیفی داده های تحقیق……………………………………………………………………………………………………78

3-5- بحث در نتایج تحلیلی داده های تحقیق…………………………………………………………………………………………………….79

1-3-5- بحث در نتایج آزمون همبستگی اسپیرمن………………………………………………………………………………………………79

4-5- تفسیر یافته های تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………..82

5-5- محدویت های پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………82

6-5- پیشنهادهای تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………83

7 – 5- پیشنهاد برای محققان آتی…………………………………………………………………………………………………………………….84.

منابع وماخذ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………85

منابع فارسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………85

منابع انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………………………………………….85

ضمیمه 1: پرسش نامه………………………………………………………………………………………………………………………………………95

ضمیمه 2:  خروجی های آماری………………………………………………………………………………………………………………………..98

 

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

اهداف تحقیق:

هدف اصلی:  شناسایی رابطه بین سرمایه فکری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

اهداف فرعی :

  • شناسایی رابطه بین سرمایه انسانی و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه مشتری (رابطه ای) و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه ساختاری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 بررسی نقش سرمایه فکری بر بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

طبقه کلی به شرح زیر قرارمی گیرند:

  1. حکایت ها وداستان ها
  2. تنظیمات وترتیبات
  3. مراسم و شعائر
  4. زبان

داستان ها درسازمان عموما مربوط به رفتارهای استثنایی مدیریت ارشد در حوزه کاری ما،این داستان ها ممکن است شامل کارکنانی شود که رفتارهای مشتری گرایانه ایده ای داشته اند. به عنوان مثالی از تنظیمات و ترتیبات ، می توان ازوجود یک معبر ورودی دوستانه ومحوطه ی خوش آمدگویی مشتریان نام برد (Trice & Beyer, 1993). برای نمونه ای از مراسم و تشریفات بازارگرا می توان از داشتن مراسمی برای مشتریان (جلساتی برای دارندگان محصولات) یا جایزه های معمولی برای کارکنان مشتری گرا نام برد، (Trice & Beyer, 1993). آخرین طبقه ی مصنوعات ،زبان ویژه ی اعضا دردرون سازمان می باشد که با توجه به آن می تواند درجه ی بازارگرایی یک شرکت را مشخص کرد. به عنوان مثال ، شیوه ی گفتگویی که در طول جلسات سازمان ، مشتری محواست تادرمقایسه بازبانی که بیشتر به مسائل وتوانایی های درون سازمان اهمیت می دهد نشانگرسطح بالاتری ازبازارگرایی می باشد،(Homburg & Plfesser, 2000, p. 45). در چهارمین لایه ، که مربوط به رفتارهای رفتارهای بازارگرایی می باشد ازرفتارهایی که توسط می باشد ازرفتارهایی که توسط کوهلی و جاورسکی 1990 و کوهلی و جاورسکی و کومار 1993 پیشنهاد شده استفاده می کنیم .این رویکرد برسه مولفه ی رفتارهای بازارگرایی متمرکز شده است که عبارتند از تولید ونشرداخلی هوشمند ی بازاروژاسخگو بودن نسبت به آن درراستای مدل پیشنهادی شاین 1986، لایه های  مختلف فرهنگ سازمانی ازهم تفکیک می شود.اولین لایه شامل ارزش های بنیادین مشترک می باشد که از بازارگرایی  حمایت می کند. در دومین لایه این فرهنگ هنجارهای بازارگرای قراردارد.مصنوعات بازارگرا یی ورفتارهای بازارگرا،منعکس کننده ی لایه ی فرهنگ سازمانی بازارگرا می باشند.مدل 2-2 چهارچوب مفهومی فرهنگ چند لایه ای بازارگرایی رامشاهده تفاوت بین آنها  در (Schein E. , 1992) میزان پدیداری این لایه ها می باشد.  مصنوعات ورفتارهای بازارگرایی پیداو براحتی قابل مشاهده است. پدیداری هنجارها درسطح متوسط و ارزش های بنیادین مشترک درسطح پایینی می باشد.

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

اهداف تحقیق:

هدف اصلی:  شناسایی رابطه بین سرمایه فکری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

اهداف فرعی :

  • شناسایی رابطه بین سرمایه انسانی و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه مشتری (رابطه ای) و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه ساختاری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
 
  • user11 11
  • ۰
  • ۰

دانلود پایان نامه

 

عنوان کامل پایان نامه :

 

 بررسی نقش سرمایه فکری بر بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

 

قسمتی از متن پایان نامه :

 

 

رویکرد رفتارمدیریت هریس(Harris1996-1998) وهمکاران:

پس ازیک دوره اولیه ی ترجیح تعریف کوهلی وجاورسکی ازبازارگرایی ،هریس وهمکاران برنقش تغییرفرهنگی درپیاده سازی بازارگرایی متمرکز شدند.بااستفاده ازسازمان های خرده فروشی بعنوان زمینه ی تجربی تحقیقات ،نتایج ارزشمندی درباره ی موانع موجود برسرراه پیاده سازی بازارگرایی حاصل گردید، (Harris, 2000) (Harris & Ogbonna, 2000). پس از ایت تحقیقات، نتایج آن با مطالعات تجربی دیگری که بروی فرآیند بازارگرا ترشدن انجام گرفت ،تکمیل شد، (Harris L. , 2002a) (Harris & Ogbonna, 2001a) (Harris & Piercy, 1999). در این تحقیقات ، رفتارمدیریت بعنوان یک عامل بسیار حائزاهمیت درفرآیند پیاده سازی شناسایی شد. رفتارهای سیاسی ، رسمی شده و پرتضاد ، بعنوان رفتارهای که دارای اثرمنفی بروی بارازگرایی می باشند ،شناخته شد ، حال آنکه ارتباطات عمودی ، اثر مثبتی بروی بازارگرایی داشت. طبق نتایج این تحقیقات ، سبک های رهبری مشارکتی وحمایتی برای پیاده سازی بازارگرایی مساعدهستند و لازم است که از سبک رهبری دستوری اجتناب شود . هردو گوه توصیه ها، به کمک داده های میدانی مورد تایید قرارگرفتند .ازهمه جالب توجه اینکه تحقیقی تکمیلی روشن ساخت که چرا مدیران ارشد، مدیران میانی وکارکنان سازمان تعمدا تحول فرهنگی به سوی بازارگرایی را خدشه دارکرده و چگونه اینکار را انجام می دهند، (Harris L. , 2002b).  این تحقیق چهاردلیل رابرای مقاومت دربرابر تحول فرهنگ برای بازارگرایی وهمچنین پنج استراتژی مختلف (ازچاپلوسی تاتعارض مستقیم )را که مدیران ارشد وکارکنان برای تخریب وکارشکنی درراه تغییرفرهنگی برای بازارگراترشدن انجام می دهند،را آشکارساخت، (Van Raaij & Stoelhorst, 2008, p. 1280).

14  2 – رویکرد دگرگونی فرهنگی کندی، گولزیو و آرنولد[1]:

کندی و همکاران 2003 یافته های خود را براساس مطالعات تطبیقی دودانشگاه که یکی بدنبال مشتری گراشدن ودیگری مشتری گراشده بود ،منتشرکردند.با مقایسه کردن درجات بالا وپایین موفقیت ،نویسندگان سه محورکلی رابرای موفقیت پیاده سازی استخراج نمودند.نخست اینکه برای نهادینه کردن مشتری گرایی دروجود اعضای سازمان ،آنها باید زنجیره ای پیوسته ازتعهدمدیریتی راازسوی مدیریت ارشد تا مدیران بخش‌ها،تجربه ولمس نمایند.انطباق پذیری واتخاذ مشتری گرایی باکاهش ابهام درمورد تعهد مدیریت به مشتری گرایی ،تشویق وترغیب می شود. دوم اینکه، الزامات ونیازهای بخوبی تعریف شده ی مشتریان وبازخورد عملکرد که برمبنای واقعیت ها باشد .افراد وواحدها راقادرمی سازد تادرتلاشی هماهنگ برای ارائه‌ی ارزش بهتر برای مشتریان باهم متحد شوند.سوم اینکه ،جمع آوری،انتشارواستفاده ازهوشمندی بازار(درموردمشتریان داخلی ومشتریان خارجی) موجب می شود که مشتری که مشتری گرایی خود باعث تقویت خود شود.اگرچه کندی وهمکاران 2003 به صراحت از سه مرحله ی ،تشخیص میزان بازارگرایی ،اقدامات مدیریتی وارزیابی ثانویه دردگرگونی سازمان مورد نظر،سخنی نگفته اند .بااین حال ازتوضیحات شان آشکاراست که داده های مشتریان که مبتنی برحقایق باشد ،نقش مهمی رادرمراحل تشخیص وارزیابی ایفا می کنندودرهمین حین ،رهبری وتلاش های بهبود بین بخشی درتلاش های تغییرسازمان نقشی کلیدی دارند، (Van Raaij & Stoelhorst, 2008, p. 1280).

[1]  Kennedy & Goolsby & Arnould

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

اهداف تحقیق:

هدف اصلی:  شناسایی رابطه بین سرمایه فکری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی

اهداف فرعی :

  • شناسایی رابطه بین سرمایه انسانی و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه مشتری (رابطه ای) و بازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
  • شناسایی رابطه بین سرمایه ساختاری وبازارگرایی شرکت های بیمه خصوصی
 
  • user11 11
نشانگان روانشناختی ژئوپولیتیکی AHP- TOPSIS بیوتکنولوژی کشاورزی معیارهای ریسک نقدینگی Symbol بررسی تجربی

SKILL CHF کالای امانی قراردادهای بیمه How-to Guides DBSBank فرصت های کارآفرینانه جرایم خانوادگی رفتارهای شهروندی بانکداری آنلاین تنش 

ضابطان دادگستری

RiskMetrics تقویت روحیه کارآفرینی متغیرهای زیست شناختی سب رهبری هیدروپونیک jackmallers تحلیل رفتار آموزش علمی مدیریت مسکن Deflation مفهوم اعتماد اجتماعی مرتع داری ALGO EUR BTC CNY GoldmanSachs مزایده Ledger Blockchain Gas Price سرمایه روانشناختی نیازمندی‌های عملیاتی تورم قوانین کیفری گروه های تکفیری Composable Token سود مشمول مالیات Investing ریسک قابل پذیرش روش بدیعه پردازی افزایش بهره‌وری جایگاه بورس مدیریت کلاس سازمان ذوب آهن بازاریابی ارتباطی DEMATEL رشد استراتژیهای لان نسب وارث دعوی تصرف عدوانی BitcoinATM اجتماع مدار تحقیق رشته مدیریت تاخیرات پروژه حقوق اشخاص

شیوه شناختی- رفتاری تعقیب Metatransaction CaitlinLong تجارت الکترونیکی شرایط احساسی تمرین مقاومتی Secure Element تکرار جرم بازار‌گرائی مجرمین خطرناک فرض ثلث ترکه ژیروسکوپ جبران خسارت ناشی از جرم درشت دانه

Lido Finance ERC-721 ورشکستگی مالی Digitalassets سود سهام نقدی عدم قطعیت اطلاعات Protiviti Accounting Token سیاست تقسیم سود الکترونیک تحصیلات کلاسیک چند حسگری محصورسازی دادرسی افتراقی سرمایه شرکت های پذیرفته شده قاعده احسان ETH USD مدلول عقد نانو کامپوزیت ها

SLP PHP عملیات مالی سیاست جنائی خوداتکایی Venture Capital Mortgagefraud

تحلیل پایداری تونل تصویر برند تنوع فرهنگی مؤسسات فرهنگی اختلال سلو

سازمان دولتی نکاح منقطع دینامیکی علل سرقت arkinvestmentmanagment سازمانهای ایرانی عدالت توزیعی کانون بانکها از هم گسیختگی خانوادگی قرار موقوفی تحجیر مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی عملکردنواوری خودمدیریتی خودکنترلی مقدار مدعی به عزل وکیل عملکرد سازمانهای خصوصی کمیسیون نظارت

ارزیابی توانها آلیاژ های پلیمری Mining Rewards LTC ZAR استرس زدایی کیفر تکمیلی تفاله انگور جو سازمانی عوارض نوسازی اختلافات انعطاف پذیری شناختی سند رسمی مالکیت مطالعه تطبیقی حقوق شخصیت بزهکار افزایش محافظه کاری سود XMR RUB SLP GBP تاپسیس احیای زمین حقوق بین الملل محیط زیست چرخش اجباری تنگدستی مالی تقوای خدمت

مصارف روستایی Contagion شرط صفت مؤلفه های انگیزش تحصیلی رفتارمسالمت آمیز رسالت مطبوعات BitcoinMiner بانک مسکن عروق کرونری کودکان مبتلا دانش بومی عوامل گذار آمیخته California ETH NZD Requests بازارگرایی پروانه کسب شرکت های سهامی عام سازه چوب تحقیق رشته کامپیوتر ManGroup مولفه‌های خلاقیت سوانح طبیعی HMTreasury زنان شاغل Terrorism ریزماهواره Basistrading کیفر حبس نوسانات سود شرکت ها مدیریت تجارت SouthAfrica Exchanges رافع وصف متخلفانه Unchainedcapital رتباطات سازمانی اراضی بایر توسعه سیاسی SpeedyTrial John Adler منابع زغال سنگ توابع شکافت ملاک تعیین قیمت پروژه های تحقیق Tier1capital چرخه عمر شرکت­ها علل عدم توسعه بیمه های اشخاص بهره هوشی تصمیمگیری غذادهی مجدد BMI نرخ موثر مالیات اسناد خزانه 1hr ارائه مدل عملکرد برند آزادی عمل بارگیری و تخلیه Ethereum استراتژی های بازاریابی کرامت انسانی IceClearCredit مدل سازی مدیریت اثر بخشی مدارس تفکر انتقادی سیل پایانه های اهدای جنین Giá NEM ( XEM ) ضریب واکنش سود رفتار مصرف کنندگان زندگی کاری JayClayton نقش جنسی سازگاری عاطفی بیزین دینامیک مواد  Entrepreneurs مدل EFQM فزون‌کنشی بزرگ‌سال رشد اجتماعی نگرش والدین کشف دانش International شیوه های جبران خسارت والدین معتاد تحریر ترکه Keylogger چک تضمین شده عملکرد سیستم بانکی توانمندسازی اقتصادی بیمه تامین اجتماعی Fueloil توسعه گردشگری ایستگاه‌های آتش‌نشانی ویل دعاوی ErisExchange AdairTurner Cryptography محل سکونت Investmentbanks ورزش شهروندی حکم نهایی جریانات نقدی Relativevalue

SaudiArabia MonetaryPolicy اسید پاشی سازمان دامپزشکی غیرسندرمی Spot Trading

جوجه های نر اوراق بهادار Fair Ness SHIB CAD صادق هدایت مسئولیت کیفری انتظارات جنسی ادراک زمان حسین کرد FTSE100 Token Swap کمبود توجه مدل سروکوال مردسالاری نظریه عقل Swedbank نسبت پرداخت سود فرهنگ اشتغال بانوان Centralbanks درآمد اختصاصی اعتبار رشد

مدیریت کیفیت فراگیر در آموزش تحلیل رفتار خرید مشتری ارشد کامپیوتر یاد داری آموزش گروهی منابع سازمان قوانین فعلی حقوق موضوعه ایران Cryptoasset حق مرغوبیت سطح بلوغ آدیپوکاین بافت های شهری مواد مخدر افشای اطلاعات مالی آنالیز اجزای اصلی(PCA) روش TOPSIS شرکت مختلط سهامی داده کاوی رویکرد ارتباطی ستیر دلالت های اخلاق گزینش گری در دین ارشد ها عدم تقارن زمانی سود PieterWuille Relativevalue What Is Web 3.0? انسان شناسی Mining Rig هالت وینترز حرکت نیترات Basisrisk ارشد فیزیک آموزش مدارا سبک مشارکتی مددکاری Recession ساختار های مالکیت برائت از جرایم اضطراب سلامت تلفن همراه حفظ مشتری موانع خلاقیت فردی What Is a DAO? وثیقه های مدنی درآمد کافی سیستم دسته‌بند فازی سودآوری شعب بانک سیستمهای چند عامله سینمای ایران زندگی روستاییان Euroclear ژئوفیزیک ارتکاب جـرم توسعه انسانی نوع قلمه رادیولوژی مدت عده طلاق پرچم رسمی ایران فعل زیانبار ارزیابی مالی شیلات BitcoinETF خلاقیت کارکنان تعهدسازمانی روانپزشکی مستخدم رسمی دندانپزشکی ارزش کالا مزیت رقابتی جذب مشتریان Algorithmics مدیریت پروژه Conferences خواص اپتیکی فسخ سطوح دانشی صادرات مصنوعات ارشد حقوق تدریس اثربخش علوفه‏ ای سندرم داون رضایت جنسی افزوده اقتصادی ارشد نرم افزار BGCPartners ضمان درک بیوفیزیک قوانین حضانت اختلال هویت جنسی مدیریت صنعتی تقارن اطلاعاتی دیوان بین المللی کارخانجات ریسندگی و بافندگی فریقین متن کامل کامپیوتر مسئولیت اجتماعی ژن هورمون Relativevalue خالص دارایی HI Price ( HI ) یکپارچه سازی اعتماد ConsenSys Raiden Network رژیم تحریم Metatransaction MartyBent تعیین مجازات Venturecapital Crypto Casey نادر خاکی Pricerisk The MBOX Token SHIB BCH Regulation روان شناسی Winding Down مشکلات تحصیلی وسواس مذهبی سنجش و آموزش موانع اداری FTSERussell

ریسک های زنجیره سود بازرگانی جنس مخالف تغییر جنسیت جذب دانش